Kontakta oss

Roséns Begravningsbyrå

Våra kontor finns nära dig på flera platser i Östergötland. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens. Med ett genuint engagemang för dig och din situation lägger vi stor vikt vid både det praktiska och det personliga.

013-12 02 17
om oss

Roséns Begravningsbyrå

Varmt välkommen till oss på Roséns Begravningsbyrå – en verksamhet som startade redan 1877. Vi har en unik erfarenhet och har genom åren hjälpt till med det mesta kring begravningar. Det gör att du alltid kan känna dig trygg – oavsett vilken situation du befinner dig i eller vilka önskemål du har.

Att mitt i sorgen planera för en begravning kan kännas övermänskligt. Många gånger är det också första gången man möter döden och de frågor som ska beslutas kring. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

En begravning kan se ut på många olika sätt och vi lyssnar gärna till dina tankar oavsett trosuppfattning eller storlek på begravningen. Ceremonin kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött. Efter mer än 140 år i Linköping kan vi området väl och berättar gärna om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked och den minnesstund ni planerar.

Med stor respekt för varje situation utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm

Kontakta oss

This field is for validation purposes and should be left unchanged.