Om oss

Roséns Begravningsbyrå

Varmt välkommen till oss på Roséns Begravningsbyrå – en verksamhet som startade redan 1877. Vi har en unik erfarenhet och har genom åren hjälpt till med det mesta kring begravningar. Det gör att du alltid kan känna dig trygg – oavsett vilken situation du befinner dig i eller vilka önskemål du har.

Att mitt i sorgen planera för en begravning kan kännas övermänskligt. Många gånger är det också första gången man möter döden och de frågor som ska beslutas kring. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

En begravning kan se ut på många olika sätt och vi lyssnar gärna till dina tankar oavsett trosuppfattning eller storlek på begravningen. Ceremonin kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött. Efter mer än 140 år i Linköping kan vi området väl och berättar gärna om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked och den minnesstund ni planerar.

Med stor respekt för varje situation utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF